Make

Price from

Fuel Type

Year from
Model

Price to

Horse Power from

Mileage to
 
DEMACO S.R.L.
Odorheiu Secuiesc, 535600
Strada Lemnarilor 14/A
Tel/Fax: +40(266)218350

Service

Mi, 10 iun 2009 00:52:55 EEST by , 32131 views

Reparații auto

Întreținerea și reparația vehiculului utilitar sau a autoturismului nostru influențează foarte mult buna funcționare a acestuia și garantează longevitatea lui.
Primul pas in direcția corectă este verificarea tehnică făcută la unitatea service profesională Demaco. Aici vi se vor oferi informații exacte despre starea tehnică a autovehiculului dvs.

Serviciile noastre vă ajută să păstrați valoarea autovehiculului dvs., să preveniți reparațiile costisitoare legate de defecțiuni neașteptate și să participați în condiții de siguranță la trafic, nepericlitând nici siguranța dvs. nici a celorlalți participanți la trafic.

Prin profesionalismul și priceperea colegilor noștri și prin promptitudinea furnizorilor satisfacem întotdeauna așteptările dvs. și ale autoturismului dvs.

Dacă sunteți în căutarea unui service auto de încredere noi suntem cei pe care îi căutați.

Printre serviciile noastre găsiți:

  • diagnosticare motor
  • măsurarea electronică a efectului de frânare
  • reparații la garniturile de roți
  • reparații la sistemul electric auto
  • lucrări la caroserie

La nevoie, bazați-vă pe noi!

Telefon: 0266-218350 cu interior 14, sau 0722-554701.
Email: demaco06@yahoo.de

Serviciile

Serviciile centrului auto Demaco sunt următoarele:

Dezasamblare auto - furnizarea pieselor auto noi și second-hand

Reparații auto - servicii multilaterale pentru orice tip de vehicul

Vopsitorie și cosmetică auto - cu vopsele care îndeplinesc normele Uniunii Europene, în cabină de vopsit cu specialiști calificați. Tot aici gasiți vopsele și accesorii din gama franceză Du Pont la cele mai bune prețuri.

Verificare tehnică - cu autorizație R.A.R.

Parcul auto - furnizarea mașinilor noi și second-hand.

Pe lângă verificările făcute în atelierele Demaco, în cadrul verificărilor tehnice de siguranță în trafic, efectuăm și reglajul garniturilor de roți și al mecanismului de direcție. Dacă e nevoie, reglăm și farurile. Atelierul nostru dispune de aparat pentru măsurarea efectului de frânare, masă oscilantă și de aparat computerizat de măsurare a gradului de  protecție al mediului pentru verificarea și testarea motoarelor pe benzină și a celor diesel. Prin folosirea unor aparate de măsură complexe și precise, verificarea autovehiculului dvs. este sigură și eficientă.

Verificarea tehnică

Verificarea tehnică este făcută pe loc. Dacă este nevoie, efectuăm și pregătirea autovehiculului dvs. pentru verificare.Programările se fac la tel. 0266-218350/ cu interior 23, de luni până vineri între orele 7:30-16:00.