Bun Venit la DEMACO

Fri, 05 Jun 2009 22:46:06 EEST by , 115372 views
Bine ați venit pe pagina de web a uneia dintre cele mai vechi firme din Odorheiul Secuiesc specializată în comerțul cu autoturisme. Acest site ușurează și simplifică munca de prospectare a pieței având răspunsuri la întrebările și problemele legate de piața auto. Firma noastră a fost înființată in anul 1991, oferindu-vă serviciile sale prompte și eficiente de aproape 20 de ani. Scopul nostru a fost, este și va rămâne cel de a face posibil ca dvs. să nu trebuiască să faceți mai multe drumuri de la mecanicul auto la reprezentanță și vice-versa. La Demaco găsiți tot ceea ce vă poate interesa despre autovehicule.

 

Dezmembrari Auto

Pe lângă vânzarea de autoturisme, firma noastră vă poate oferi o largă varietate de piese noi și second-hand din magazinul propriu.

Service

La noi, autovehiculul dvs. preferat, pe lângă service și reparații auto, poate beneficia și de vopsire și servicii de cosmetică auto. Efectuăm reparații atât la autoturisme cât și la vehicule utilitare.

Demaco vă găsește întotdeauna soluția optimă la toate problemele dvs. legate de autoturisme.  Demaco poate prelua inclusiv verificarea tehnică a autoturismelor respectiv transcrierea lor de la prima până la ultima procedură.

    

Inchirieri Auto

Tot la noi puteți să  închiriați autovehicule în condiții avantajoase pe perioade scurte sau lungi.

Servicul de tractare

În caz de nevoie, serviciul nostru de tractare este disponibil zi și noapte. Dacă veți efectua reparația la noi, tractarea este gratuită pe o rază de 50 de km. (Vezi punctul CONTACT)

Deveniți și dvs. partenerul nostru!

Dezmembrari auto

Fri, 21 Aug 2009 11:43:48 EEST by webmaster, 115296 views

 

Printre serviciile firmei Demaco se regăsește dezasamblarea autovehicolelor lovite, vechi sau second-hand și comercializarea pieselor care provin din acestea.

Firma noastră are contacte cu comercianți, reprezentanți ai unor mărci, ateliere și magazine auto din toată țara.

La comanda dvs. livrăm orice piesă pentru orice tip de autovehicul cu promptitudine.

La Demaco vă așteaptă  o gamă uriașă de piese auto, având o calitate excepțională la un preț rezonabil!

Pe lângă piesele standard livrate de la fabrici, ne angajăm la achiziționarea și montarea unor piese la comandă sau provenite din dezasamblări auto, după nevoile și doleanțele dvs.

Tot la noi puteți să vindeți autovehiculul dvs. vechi sau lovit.

Telefon: 0266-218350 interior 26, sau 0724-785881.