Make

Price from

Fuel Type

Year from
Model

Price to

Horse Power from

Mileage to
 
DEMACO S.R.L.
Odorheiu Secuiesc, 535600
Strada Lemnarilor 14/A
Tel/Fax: +40(266)218350

Szervíz

Wed, 10 Jun 2009 00:39:13 EEST by , 63993 views

Haszongépjárművünk, vagy személyautónk szakszerű karbantartása és javítása, alapvetően befolyásolja az autó megbízható működését, garantálja hosszú élettartamát.

Az első lépés a helyes irányba a Demaco szakszervizben történő állapotfelmérés, melynek során, Ön pontos képet kaphat járműve műszaki állapotáról. 
Ez a szolgáltatásunk hozzásegíti Önt ahhoz, hogy megnövelje gépjárművének értékállóságát, megelőzze a váratlan meghibásodásokkal járó költséges javításokat, valamint, hogy biztonsággal vehessen részt a közlekedésben, nem kockáztatva sem az Ön, sem a közlekedésben résztvevők biztonságát.
A munkatársaink szakértelme, a beszállítók gyorsasága révén Ön és autója igényeit folyamatosan, és maximálisan teljesítjük. Ha megbízható szervizt keres, forduljon hozzánk.

 

Szolgáltatásaink között találja:

Autóbontás - használt és új alkatrészek forgalmazása

Autójavítás - széleskörű szolgáltatások minden típusú autóra

Autófestés és autókozmetika - EU normáknak megfelelő festékekkel és festőkabinnal, képzett szakemberekkel. Ugyanitt a Du Pont francia festékek és kellékeik a legjobb árakon.

Műszaki vizsgáztatás - R.A.R engedéllyel

Autóeladás - Új és használt gépkocsik forgalmazása

 

Ha szüksége van, segítünk: kapcsolat

 

Műszaki vizsgáztatás  

A Demaco műhelyeiben végzett vizsgáztatások mellett, a közlekedésbiztonsági felülvizsgálatokon belül, fékmérést, futómű és kormánymű állítást is végzünk. Ezen kívül a fényszórók beállítását is elvégezzük. Műhelyünk egyaránt rendelkezik fékhatásmérő berendezéssel és rázópaddal, számítógépes környezetvédelmi mérőberendezéssel benzin és diesel üzemű motorok átvizsgálásához és teszteléséhez.

A nagy hatásfokú és precíz berendezések használata során, járműve vizsgáztatása pontos és biztonságos. A műszaki vizsgáztatását helyben végezzük, gépjárműve vizsgára való felkészítését is vállaljuk.

 

 

Jegyeztesse elő magát telefonon a 0266-218350/23-as belsőn, hétfőtől péntekig reggel 7. 30. - 16 óra között.